Sekretariatet for TØF & MDC

Masterplan nu! -Investeringer i Infrastruktur – fra Romertidens projekter til varig vækst


Dato og tid

Torsdag d. 10. januar 2019 kl. 14:00 til 17:00

Tilmeldingsfrist

Mandag d. 7. januar 2019 kl. 12:00

Sted

KL
Weidekampsgade 10
2300 København S

Arrangør

Sekretariatet for TØF
+45 25942236
il@toef.dk

Den fysiske infrastruktur i form af veje, jernbaner, havne, lufthavne, luftkorridorer, sejlruter etc. har en afgørende indflydelse på hverdagen for alle: borgere såvel som erhvervsliv.  Men hvor stor betydning har investeringerne for varig vækst? Hvad er udfordringerne mht. trængsel og miljøpåvirkning? Hvad efterspørger borgerne og erhvervsliv?

Vi tager afsæt i et historisk perspektiv, hvor forskere fra Københavns Universitet har undersøgt og kortlagt de langsigtede virkninger af romertidens infrastrukturprojekter for den langsigtede vækst.

Grunden til, at disse historiske perspektiver er interessant i dag, er, at vores hovedfærdselsårer i år 2018 ligger stadig der hvor romerne anlagde dem i tidernes morgen.

Med det i mente stiller vi skarpt på erhvervslivets ønsker til en fremtidig infrastrukturplan for hele Danmark.

  • Hvad er dagens udfordringer
  • Hvorfor skal vi have en samlet og langsigtet plan for infrastruktur investeringer? - Hvordan beregner vi effekten af investeringerne – og hvordan kan de finansieres? 
Afslutningsvis inviterer vi de politiske ordførere til at fremlægge deres syn på behovet for infrastrukturinvesteringer og deres refleksioner om hvordan vi med kloge investeringer skaber mest langsigtet og bæredygtig vækst for pengene.

Find vej til arrangementet

Kontaktinformationer til arrangør

Sekretariatet for TØF
+45 25942236
il@toef.dk