Sekretariatet for TØF & MDC

Transportøkonomi i et feministisk perspektiv


Dato og tid

Onsdag d. 18. september 2019 kl. 14:00 til 16:30

Tilmeldingsfrist

Tirsdag d. 17. september 2019 kl. 11:00

Sted

-
-
- København K

Arrangør

Sekretariatet for TØF
+45 25942236
il@toef.dk

Transport, og den måde vi vælger at indrette den på, kan skabe ulighed. Mellem ung og gammel, rask og syg og mellem kvinder og mænd. En manglende elevator på en station gør det vanskeligt for børnefamilier og gangbesværede at bruge kollektiv transport, belægninger der er hullede, stier der er tilgroede og uden markering vanskeliggør blinde og svagtseendes mobilitet, og mangelfuld belysning kan være utryghedsskabende. Disse forhold er desuden særdeles vanskelige at opfange i de transportøkonomiske modeller, som vi i dag bruger i vores planlægning.

Derfor har Transportøkonomisk Forening, TØF, bedt to at de fremmeste forskere på området om at give et oplæg om transport set i feministisk perspektiv. De bliver udfordret af tre praktikere på området, hvorefter der samles op på, hvorledes vi implementerer og bruger nye indsigter i vores praktiske, politiske hverdag.

Kom til spændende gå-hjem-møde og blive klogere på, hvordan vi kan indrette vores transport bedre så den producerer lighed og tilgængelighed i stedet for ulighed og utilgængelighed.


Arrangementet er gratis for medlemmer af TØF – for ikke-medlemmer er prisen 625 kr.

 

 

Find vej til arrangementet

Kontaktinformationer til arrangør

Sekretariatet for TØF
+45 25942236
il@toef.dk